Despre La "Piazzetta"
Intr-o atmosfera boema, restaurantul „La piazzetta” va invita sa savurati specialitati diverse din bucataria internatonala si delicioasa „pizza” preparata la cuptor cu lemne.
Aspectul de piazzetta al localului ofera oaspetilor un refugiu relaxant si recomfortant departe de stresul cotidian, aglomeraţie si zgomot, atipic pentru majoritatea restaurantelor din Bucuresti. De asemeneni, organizam bufete in regim de catering la sediul clientului.
Restaurantul este dotat cu instalatii de aer conditionat, internet wireless pentru cei dornici sa imbine utilul cu placutul si spatiu separat pentru nefumatori. Pentru perdioada calda a anului, Resturantul Pizzerie “La Piazzetta” are amenajat loc de joaca pentru copii.
Localizare |
|
Situat pe strada Mihai Bravu, nr. 32, in spatele Bancii Transilvania Sucursala Obor, Restaurantul Pizzerie „La piazzetta” are o capacitate de 100 de locuri in interior si aproximativ 150 de locuri la terasa deschisa indiferent de anotimp, atunci cand starea vremii o permite.
Servicii |
|
Program |
|
Zilnic, incepand cu orele 12:00 si pana la miezul noptii.
In cazul petrecerilor private si a meselor organizate – pana la ultimul client.
Ambient muzical |
|
In functie de atmostfera, veti putea asculta muzica italiana, internationala, jazz, chillout, cafe concert.
La petrecerile private, va putem pune la dispozite, la comanda, serviciile unei formatii sau DJ.
Culinar |
|
Desi se doreste a fi un restaurant cu specific Italian, La Piazzetta acorda aceeasi atentie mancarurilor traditionale romanesti, organizand chiar seri speciale cu bebecut la protap, purcelus la cuptor sau gratare diverse preparate in aer liber, spre deliciul clientilor.
Bucataria imbina meniul rafinatele preparate italiene cu delicioasele mancaruri cu specific romanesc si international. O masa savuroasa poate incepe cu un carpaccio di manzo urmat de o Ribolita a la Toscana şi desarvarsit cu lasagna al forno stropita din belsug cu un vin italian de cea mai inalta tinuta.
Pasionatii specialitatilor din peste, pot incerca o dorada asezonat cu legume la gratar sau o saramura de crap cu mamaliguta, impreuna cu unul dintre vinurile romanesti ale unor podgorii renumite.
Si, cum o masa delicioasa nu poate fi incheiata decat printr-un desert rafinat, va invitam sa incercati diverse sortimente de torturi delicioase sau specialitatea casei: tiramisu.
|